קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

סלט דג חרב וחצילים בגריל עם ויניגרט דבש-טימין

סלט דג חרב וחצילים בגריל עם ויניגרט דבש-טימין
סלט דג חרב וחצילים בגריל עם ויניגרט דבש-טימין הוא מנה עיקרית המגישה 6. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צ'ילי פובלאנו, דבש, חצילים יפניים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 78%, וזה טוב. מתכונים דומים: דג חרב בגריל, סלט חצילים ותפוחי אדמה, סלט חצילים בגריל עם ויניגרט לימון גראס, ו ויניגרט דג חרב בגריל.

הוראות

1
מקציפים בקערה בינונית את החומץ, הדבש, החרדל, הטימין הקצוץ ומעט מלח ופלפל. מקציפים לאט את שמן הזית עד לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים גריל פחם או גז לגובה לצלייה ישירה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מברישים את החציל, הפובלנוס והפלפל בשמן קנולה, מפזרים מעל חלק מהתימין כולו משאירים את החול מתבלים במלח ופלפל. צולים את הפובלנוס והפלפל עד שהם חרוכים בכל מקום ורכים במקצת, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מוציאים מהגריל לקערה, מכסים בניילון ומניחים לאדים. ממשיכים לצלות את החציל עד שהוא חרוך משני הצדדים ורך, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מברישים את דג החרב מכל הצדדים בשמן קנולה, מפזרים את עלי הטימין השלמים שנותרו משני הצדדים ומפזרים מלח ופלפל. צולים את דג החרב עד שהוא חרוך משני הצדדים ופשוט מבושל, כ -5 דקות לכל צד, תלוי בעובי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
דג חרבדג חרב
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
קלף, זרע וקובץ את הפובלנוס והפלפל והעביר לקערה גדולה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את גרגר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
8
יוצקים מעט מהרוטב סביב דפנות הקערה, וזורקים להלבשת הירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
שים את הדג על מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
מזלפים מעל את הרוטב שנותר ומעליהם את הסלט.
11
מגישים.

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
ממוקם בלב עמק הנהר הרוסי, לגונה ראנץ ' ויניארד היה ביתם של שרדונה ברמה עולמית במשך 30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמתגלגל מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות פריכה לטעמי פירות בשלים. ביטוי אלגנטי לכרם שמו, כרם לגונה ראנץ ' שרדונה הוא יין מאוזן ויוקרתי במיוחד. נפתח בתווים של תפוח, אגס, חבוש ומנדרינה, ממוסגרים בנימות מתוקות של תבלין אסייתי. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש תחושת פה אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.