סלט דג חרב וחצילים בגריל עם ויניגרט דבש-טימין
סלט דג חרב וחצילים בגריל עם ויניגרט דבש-טימין הוא מנה עיקרית המגישה 6. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צ'ילי פובלאנו, דבש, חצילים יפניים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 78%, וזה טוב. מתכונים דומים: דג חרב בגריל, סלט חצילים ותפוחי אדמה, סלט חצילים בגריל עם ויניגרט לימון גראס, ו ויניגרט דג חרב בגריל.
הוראות
מקציפים בקערה בינונית את החומץ, הדבש, החרדל, הטימין הקצוץ ומעט מלח ופלפל. מקציפים לאט את שמן הזית עד לתחליב.
מחממים גריל פחם או גז לגובה לצלייה ישירה.
מברישים את החציל, הפובלנוס והפלפל בשמן קנולה, מפזרים מעל חלק מהתימין כולו משאירים את החול מתבלים במלח ופלפל. צולים את הפובלנוס והפלפל עד שהם חרוכים בכל מקום ורכים במקצת, כ -5 דקות.
מוציאים מהגריל לקערה, מכסים בניילון ומניחים לאדים. ממשיכים לצלות את החציל עד שהוא חרוך משני הצדדים ורך, 5 עד 8 דקות.
מברישים את דג החרב מכל הצדדים בשמן קנולה, מפזרים את עלי הטימין השלמים שנותרו משני הצדדים ומפזרים מלח ופלפל. צולים את דג החרב עד שהוא חרוך משני הצדדים ופשוט מבושל, כ -5 דקות לכל צד, תלוי בעובי.
קלף, זרע וקובץ את הפובלנוס והפלפל והעביר לקערה גדולה. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים מעט מהרוטב סביב דפנות הקערה, וזורקים להלבשת הירקות.
מזלפים מעל את הרוטב שנותר ומעליהם את הסלט.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
ממוקם בלב עמק הנהר הרוסי, לגונה ראנץ ' ויניארד היה ביתם של שרדונה ברמה עולמית במשך 30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמתגלגל מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות פריכה לטעמי פירות בשלים. ביטוי אלגנטי לכרם שמו, כרם לגונה ראנץ ' שרדונה הוא יין מאוזן ויוקרתי במיוחד. נפתח בתווים של תפוח, אגס, חבוש ומנדרינה, ממוסגרים בנימות מתוקות של תבלין אסייתי. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש תחושת פה אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.