קושימומחה
מוכן ב13 שעות
מנות4
ציון בריאות100
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט דיונון חריף עם גרגיר הנחלים ושעועית לימה

סלט דיונון חריף עם גרגיר הנחלים ושעועית לימה
סלט דיונון חריף עם גרגיר הנחלים שעועית לימה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. אם יש לכם habanero צ'ילה, זיתים קלמאטן, שעועית לימה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 13 שעות. מתכונים דומים: סלט פארו עם דיונון, שעועית לבנה ושעועית ירוקה, סלט שעועית לימה, חזיר נרפא & מנטה, ו סלט קיץ של טונה צרובה, שעועית לימה ועגבניות.

הוראות

1
בתבנית אפייה זכוכית גדולה, לשלב 3 כפות של שמן זית עם שום, jalapeo, habanero וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הדיונון וזורקים למעיל. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, בסיר בינוני, לכסות את שעועית לימה עם 2 סנטימטרים של מים.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את עלה המפרץ, מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה עד שהשעועית רכה, 40 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר מהחום ולתת את השעועית לעמוד בנוזל הבישול שלהם.
מרכיבים שתצטרך
6
לנקז רק לפני השימוש ולהשליך את עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
7
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את שארית 1 כף שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על אש מתונה עד פריך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מעבירים את הבייקון לצלחת. להגדיל את החום גבוה לבשל את שומן בייקון עד רוחש.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את הדיונון ואת המרינדה שלו בשכבה זוגית ומבשלים, מבלי לערבב, עד הדיונון מתחיל להפוך לבן, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
11
מפזרים את תערובת התבלינים על הדיונון ומבשלים, ערבוב, עד רק מכרז, על 1 דקה. מקפלים בעדינות את הבייקון, שעועית לימה וזיתים ומבשלים רק עד מחומם דרך. מערבבים במחצית ויניגרט לימון שאלו ולהסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
12
בקערה גדולה, לזרוק את גרגיר הנחלים עם ויניגרט הנותרים ולהעביר צלחות. למעלה עם סלט דיונון חם ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך