סלט ה "דיאט" של זוק מ ' המעדנייה היהודית של אומן בבית
סלט ה "דיאט" של זוק מ "המעדנייה היהודית האומנותית בבית" עשוי להיות בדיוק יהודי מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 547 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם סלט, גבינה, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סלט עוף קלאסי מ ' המעדנייה היהודית של אומן בבית, בצל אדום כבוש מ ' המעדנייה היהודית Artisan בבית, ו פסטרמה בנדיקט מ ' המעדנייה היהודית האומנותית בבית (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הרוטב, לבשל את השום במחבת קטנה של מים רותחים, או בקערה בטוחה במיקרוגל חצי מלא במים על כוח בינוני, במשך 30 שניות כדי להשתיק את טעם השום הקשה.
מסננים את השום ומניחים אותו בבלנדר יחד עם חלב, שמנת חמוצה, מיונז, חומץ, מיץ לימון וקיין. להתמזג עד חלקה, על 30 שניות.
מעבירים את הרוטב לקערה קטנה, ולאחר מכן מערבבים בגבינה הכחולה המתפוררת. לטעום ולהתאים את התיבול, הוספת מלח אם תרצה. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה כדי לאפשר לטעמים להתמזג. ההלבשה יכול להיות מורכב עד 3 ימים מראש.
כדי להפוך את הסלט, לשים את הרומיין בקערה גדולה מאוד.
יוצקים את הרוטב מעל, ולהשתמש מלקחיים כדי לזרוק את הסלט עד החסה מצופה באופן שווה. מחלקים את הסלט באופן שווה בין קערות גדולות. סדר 1/2 סלט עוף כוס, על 15 פרוסות מלפפון, 1/4 כוס בצל אדום כבוש, 1 ביצה פרוסה, ו 10 שבבי בייגל בתוך חצי עיגול אטרקטיבי סביב השפה הפנימית של כל קערה.