סלט הברוקולי של אנדריאה נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 157 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך שמן זית, פרחי ברוקולי, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. . עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: תבשיל הברוקולי של אנדריאה, הסלט של אנדריאה, ו Sag Soy Paneer של אנדריאה Nguyen.
הוראות
1
מערבבים מיונז, גבינה כחולה, סוכר, שמן זית, חרדל, חומץ, פתיתי פלפל אדום, אבקת בצל, ומלח סלרי יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כָּתֵף
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
סטייקים של ניו יורק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים כרוב, גזר, ברוקולי וצימוקים; מערבבים למעיל. צינה במקרר לפחות 2 שעות לפני ההגשה.