קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות13
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט הפנים של כבש

סלט הפנים של כבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט הפנים של כבש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 198 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 74 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, שמן צ'ילי קלוי, טחינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: כריכי כבש עם פנים פתוחות, המבורגר טלה עם פנים פתוחות עם רוטב פיסטוק-משמש, ו המבורגר כבש עם פנים פתוחות עם רוטב יוגורט מנטה.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימם מראש תנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את ראשי הכבשים בסיר או מחבת גדולה מספיק כדי להתאים אותם בנוחות. לפזר בצל וצלעות 3 קצוצים בערך סלרי מעל.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
להוסיף מים עד שהוא עולה חצי דרך מעל הראש. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז לכסות את הסיר או פאן עם מכסה או לסכל ולהעביר לתנור. מבשלים עד שהבשר רך ונופל מהעצם, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
תן לראשים להתקרר בנוזל. בשלב זה, הראש יכול להיות מאוחסן (מכוסה בנייר כסף) במקרר עד 4 ימים. לחמם בעדינות בתנור F 300 עד התחמם, כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בינתיים, להקציף יחד שמן צ ' ילי, רוטב סויה, חומץ, שמן שומשום, טחינה, כמון, אניס כוכב, וקינמון. מתבלים לפי הטעם במלח. רוטב יכול להתבצע ומאוחסן במקרר עד 1 שבוע מראש.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
טחינהטחינה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
כאשר ראשים קרירים מספיק כדי להתמודד, להסיר את כל הבשר מן הגולגולת ואת גולגולות להשליך. מקלפים את השכבה החיצונית מהלשון ומשליכים אותה. חותכים את הלשון דק. קוצצים או קורעים את כל הבשר לרסיסים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
להביא סיר בגודל בינוני של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מוסיפים נבטי שעועית ומרתיחים עד פריך רך, על 2 דקות. יש לשטוף מתחת למים קרים ולנקז בזהירות. פרוסה דקה נותרת שתי צלעות סלרי על הטיה.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
(24 ספירה)(24 ספירה)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9
לזרוק את בשר כבש ולשון עם מלפפון, נבטי שעועית, סלרי, רוטב, הוספת רוטב סויה יותר מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
10
מקשטים בכוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
11
לשרת.