סלט זית פתן נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כוסברה, פלפל בטחנה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: פטה, זית שחור, סלט אורגנו (Aka סלט פיצריה), חומוס, פטה וסלט זית, ו דגנים מלאים, פטה וסלט זית.
הוראות
1
מניחים את הפטה בקערה רדודה גדולה, מוסיפים את הבצל, שום, גרידת לימון, גרידת תפוז, עגבניות שרי, אם באמצעות, זיתים ירוקים וזיתים שחורים. לזרוק בקלילות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שרי
זיתים שחורים
זיתים ירוקים
גרידה כתומה
גרידת לימון
שום
בצל
גבינת פטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
טפטוף את שמן הזית מעל הסלט וזרוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
3
מוסיף את עשבי תיבול טריים, לזרוק, ולהוסיף כמה סיבובים של פלפל שחור. מסדרים את עלי החסה על 1 גדול או כמה צלחות בודדות וכפית את סלט פטה על גבי.