סלט חורף פריך
זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לך חרדל דיז'ון, סלריק, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו כרוב חורף פריך וסלט שומר, סלט ירקות חורף פריך עם זיתים וצלפים, ו סלט חורף פריך עם אגס אסייתי ומנצ'גו.
הוראות
מקלפים את הגזרים והסלריאק וגרר במעבד מזון.
מערבבים יחד עם בצל ואגוזים.
לטאטא את השמן והחומץ עם קצת חרדל, מלח ופלפל ולזרוק עם הסלט מיד כדי לעצור את הסלריק הולך חום. לכסות ולשמור במקרר עד יום.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן
סלט יכול להיות משויך עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.