קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות100
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט חזיר ואורז עם רוטב עגבניות חריף

סלט חזיר ואורז עם רוטב עגבניות חריף
סלט חזיר ואורז עם רוטב עגבניות מתובל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 68 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 937 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %66 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מיץ ליים, בצל, גבינת קולבי-ג'ק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב האורז הלבן מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. עם כפית נסו סלט קצוץ עם חזיר חריף רוטב חמאה, סלט אורז ושעועית עם רוטב מתוק ומתובל, ו שעועית שחורה וסלט אורז עם רוטב ליים חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
להקציף יחד סוכר ומיץ ליים; מערבבים בעדינות באבוקדו, כוס כוס כוסברה 1/4, ותיבול Cajun.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מוסיפים לתערובת חזיר, מערבבים ברוטב עגבניות מתובל; ומערבבים בעדינות. כיסוי וצינה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
4
מגישים סלט על עלי חסה ומפזרים שאריות כוסברה 1/4.* 1 1/2 קילו בשר חזיר tenderloin או boneless 1/2-אינץ 'עבה צלעות חזיר, לחתוך לרצועות 1/2 אינץ' מבושל 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה במשך 7 דקות, ניתן להחליף.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
צלעות חזירצלעות חזיר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'