קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

סלט חצילים קלוי (ביינגן בהרטה)

סלט חצילים קלוי (ביינגן בהרטה)
סלט חצילים קלוי (ביינגאן בהרטה) נטול גלוטן, ולקטו אובו צמחוני מנה עיקרית. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 197 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מרשת מזון דורש עלי כוסברה וגבעולים, בצל, שום ומלח ופלפל כשר. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון 55%, המנה הזו מוצקה. קארי עגבניות חצילים קלויים (ביינגאן בהרטה), קארי עגבניות חצילים קלויים (ביינגאן בהרטה), ו ביינגאן בהרטה (חציל קלוי חריף עם עגבניות, כוסברה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מרפדים תבנית בנייר כסף. יוצרים 3 חתכים בכל חציל, מלמעלה לזנב, מרוחקים באותה מידה סביב החציל. משפשפים את החצילים במעט שמן בוטנים. הושיבו אותם על תבנית האפייה וצלו עד שהם רכים עד למרכז והעור שחום, כ-45 דקות, מסובבים את התבנית ומהפכים את החצילים באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
חצילחציל
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
3
מוציאים מהתנור ומצננים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
לאחר שהתקרר, עור את החציל. קוצצים את הבשר עד שהוא חלק יחסית אך לא דשני.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
5
במחבת גדולה מחממים את שמן הבוטנים על אש בינונית-גבוהה. לאחר שהשמן מנצנץ מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד שהוא מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את בשר החצילים, השום, הצ ' ילי ועלי הכוסברה. מבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
חצילחציל
שוםשום
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
7
הוסף נתז מים אם הוא מתחיל להידבק.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
8
מוסיפים את הכורכום, הכמון ו -2 כפיות המלח. מערבבים ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
כמוןכמון
מלחמלח
9
כבה את האש.
10
מוסיפים את היוגורט ומערבבים לאיחוד. טועמים לתיבול, ומקשטים בעלי כוסברה ומפזרים כמון טחון.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
כמון טחוןכמון טחון
תיבולתיבול
יוגורטיוגורט
11
מגישים חם או צונן מעט.

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

סלט בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אוסף מורשת סטרלינג נאפה שרדונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
אוסף מורשת סטרלינג נאפה שרדונה
אוסף מורשת סטרלינג נאפה שרדונה
מאוזן ומורכב, שרדונה עמק נאפה שכבות פירות מכמה כרמים באווה, מתחתן עם הבשלות השופעת והנועזת של אמצע העמק עם העושר והעומק של קרנרוס. פרי בהיר וזהוב פותח את האף, מעוגל בתווים של דבש, קרמל, תבלין אפייה וטוסט. כניסה נועזת של לימונים ותפוח בשל מפתחת משקל וצמיגות ככל שהיא מתפתחת דרך הפה. תרומת החבית משאירה רושם שקדים כמעט מתוק לאורך הסיום.