קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

סלט טונה Niçoise עם שעועית ירוקה קלויה ותפוחי אדמה

סלט טונה Niçoise עם שעועית ירוקה קלויה ותפוחי אדמה
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ואת כל 30 המנה העיקרית? סלט טונה Niçoise עם שעועית ירוקה קלויה ותפוחי אדמה יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 301 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך חסה עלי אלון, פטרוזיליה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו סלט טונה עם רוטב אלילה ירוק אבוקדו, סלט ניסואז כבש עם תפוחי אדמה ופול, ו סלט ניסואז טונה חורף עם Quinoan וירקות קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
על תבנית אפייה גדולה, לזרוק תפוחי אדמה ושעועית עם 2 כפיות שמן זית; העונה עם חצי מלח ופלפל. צלי 15 עד 20 דקות או עד שעועית משחימים ומכרז.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
להעביר שעועית לצלחת, לזרוק תפוחי אדמה שוב, ולהמשיך צלייה 10 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
4
מוסיפים תפוחי אדמה לצלחת עם שעועית.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
5
בקערה קטנה, להקציף יחד מיץ לימון, הנותרים 2 כפות שמן זית, צלפים, פטרוזיליה, ומלח ופלפל הנותרים. מחלקים חסה בין 4 צלחות; למעלה כל אחד עם 1/4 של טונה, זיתים, עגבניות, תפוחי אדמה, שעועית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
לרסס מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול. לפצח שתי ביצים למחבת. מבשלים עד הלבנים מבושלים חלמונים רק להגדיר (כ 2 דקות). חזור עם שאר הביצים. כדי לשרת, לטפטף כל סלט עם רוטב ומניח ביצה אחת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.