סלט טונה בסגנון ניסואז עם שעועית לבנה וזיתים
סלט טונה בסגנון ניסואז עם שעועית לבנה & זיתים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 522 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים מבושלות היטב, שמן זית, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו סלט פסטה עם טונה, סלרי, שעועית לבנה וזיתים, שעועית לבנה בסגנון פרואני עם טונה צרובה במרינדה, ו סלט יווני גדול ושמן עם שעועית לבנה, זיתים Kalamatan ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שעועית ירוקה, 1/3 כוס מים וקמצוץ גדול של מלח במחבת בינונית. מכסים, מחממים על גבוה, ומביאים מים לרתיחה. ברגע שעועית להתחיל קיטור, להגדיר טיימר ומבשלים עד רך-פריך, על 5 דקות. (בגלל השעועית לבשל כמות כה קטנה של מים, הקפד לא לתת למחבת להתייבש.) מיד לזרוק אותם על דף עוגיות שפתיים מרופדות במגבות נייר כדי להתקרר.
מערבבים טונה, שעועית לבנה, זיתים ובצל בקערה בינונית.
להקציף יחד אורגנו, שמן, מיץ לימון וגלידה בקערה בינונית, ואז לשפוך על הסלט ומערבבים בעדינות לשלב.
להתאים תבלינים לפי הטעם. מסדרים חלק שעועית ירוקה, סלט טונה וביצים על כל אחד 4 צלחות.