סלט טופו וייטנאמי
סלט טופו וייטנאמי יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 177 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . אם יש לך רוטב צ'ילי וייטנאמי, טופו, מלפפונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הווייטנאמית הזו. וזה די טוב. נסו סלט אטריות ויאטנמית עם טופו, כריך טופו וייטנאמי, ו Banh Xeo (קרפים וייטנאמיים) עם טופו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הירקות על חום בינוני במחבת גדולה. מבשלים את השום עד ריחני, על 30 שניות. מערבבים בעדינות בטופו ובבוטנים; מבשלים עד שהטופו משחימים קלות.
יוצקים את רוטב הסויה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שנספג על ידי טופו.
הסר מהחום ולתת מגניב. להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
לזרוק את המלפפונים פרוסים יחד עם רוטב צ ' ילי, מיץ ליים, וכוסברה. מקפלים בעדינות את הטופו הצונן.