קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלט טורקיה וקינואה

סלט טורקיה וקינואה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סלט הודו וקינואה. מתכון זה מכין 4 מנות עם 521 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. גשו לסופר וקנו טרגון ו / או פטרוזיליה, שמן זית, עגבניות ירושה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 86%. הציון הזה אדיר. נסו קציצות הודו מתובלות עם סלט קינואה פירותי, דלג על האורז ונסו קינואה - סלט קינואה מקסיקני עם שעועית שחורה ותירס, ו סלט קינואה עם לבבות דקל טריים (אנסלדה דה קינואה קון צ'ונטה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 1/2 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הקינואה ומבשלים תוך ערבוב עד לקלייה קלה כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
3
מוסיפים 4 כוסות מים ו 1/4 כפית מלח ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שהמים נספגים והקינואה רכה, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
זורקים את ההודו עם מחצית מעשבי התיבול, 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם; מניחים בצד. משרים את פרוסות הבצל במים קרים, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
זורקים בקערה גדולה את העגבניות, הצ ' ילה, המלפפונים, החומץ, 1 1/2 כפות שמן זית, שאר עשבי התיבול, 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מסננים את הבצל, מוסיפים לתערובת העגבניות וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מחממים את יתרת 1 כף שמן הזית במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה. עובדים בקבוצות, מוסיפים את ההודו ומבשלים עד להזהבה, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מסננים על מגבות נייר ואז חותכים לחתיכות בגודל 2 אינץ'. מקציפים את הקינואה במזלג ומחלקים בין קערות. למעלה עם תערובת העגבניות והודו.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
צילום: ג ' סטין ווקר