סלט טורקיה וקינואה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סלט הודו וקינואה. מתכון זה מכין 4 מנות עם 521 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. גשו לסופר וקנו טרגון ו / או פטרוזיליה, שמן זית, עגבניות ירושה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 86%. הציון הזה אדיר. נסו קציצות הודו מתובלות עם סלט קינואה פירותי, דלג על האורז ונסו קינואה - סלט קינואה מקסיקני עם שעועית שחורה ותירס, ו סלט קינואה עם לבבות דקל טריים (אנסלדה דה קינואה קון צ'ונטה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 1/2 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הקינואה ומבשלים תוך ערבוב עד לקלייה קלה כ -4 דקות.
מוסיפים 4 כוסות מים ו 1/4 כפית מלח ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שהמים נספגים והקינואה רכה, בערך 15 דקות.
זורקים את ההודו עם מחצית מעשבי התיבול, 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם; מניחים בצד. משרים את פרוסות הבצל במים קרים, 10 דקות.
זורקים בקערה גדולה את העגבניות, הצ ' ילה, המלפפונים, החומץ, 1 1/2 כפות שמן זית, שאר עשבי התיבול, 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
מסננים את הבצל, מוסיפים לתערובת העגבניות וזורקים.
מחממים את יתרת 1 כף שמן הזית במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה. עובדים בקבוצות, מוסיפים את ההודו ומבשלים עד להזהבה, כ -3 דקות לכל צד.
מסננים על מגבות נייר ואז חותכים לחתיכות בגודל 2 אינץ'. מקציפים את הקינואה במזלג ומחלקים בין קערות. למעלה עם תערובת העגבניות והודו.