קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות25
מגזין

סלט טרוטה מעושן עם אבוקדו ואשכולית

סלט טרוטה מעושן עם אבוקדו ואשכולית
סלט פורל מעושן עם אבוקדו ואשכולית הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא את ארוגולה, פורל מעושן, צנוניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: סלט אנדיב ואשכוליות עם פורל מעושן, סלט טרוטה מעושן עם רוטב אבוקדו, ו מלפפון-סלט אבוקדו עם פורל מעושן.

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר את העור מן הטרוטה. על תבנית אפייה, לשפשף את העור עם שמן זית, ואז לאפות במשך כ 10 דקות, עד פריך. פתית את הטרוטה לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פורלפורל
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בקערה, לטאטא את 1/4 כוס שמן עם מיץ לימון; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
באמצעות סכין חדה, לקלף את האשכוליות, להסיר את כל החפירה הלבנה המרירה. עבודה מעל קערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
חותכים את החלקים לחתיכות 1 אינץ'.
6
בקערה בינונית, בעדינות לזרוק את האבוקדו עם 2 כפות של ההלבשה. בקערה גדולה, לזרוק את ארוגולה, endives ובצל אדום עם 2 כפות של ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את חתיכות האשכוליות, צנוניות פרוסות וטרוטה מעושנת ואת ההלבשה הנותרת וזורקים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
פורל מעושןפורל מעושן
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
8
הוסף את האבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
9
מורחים את הסלט על צלחות. לשבור את העור פורל לרסיסים, לפזר על סלטים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
פורלפורל