סלט יווני עם ענבים ירוקים
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין סלט יווני עם ענבים ירוקים בבית. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 9. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 232 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם ענבים, פלפל, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו ופרימל דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 45%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט ירוק יווני, סלט שעועית ירוקה יוונית, ו סלט ירוק יווני קל.
הוראות
בקערה גדולה שלבו שמונה מרכיבים ראשונים.
בקערה קטנה מקציפים את החומץ, היוגורט, הדבש, השמיר, המלח והפלפל. מוסיפים את השמן בהדרגה בזרם יציב עד לאיחוד.
יוצקים מעל סלט; לזרוק למעיל.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Moschofilero, Gruener Veltliner, Asyrtiko, Agiorgitiko
סלט יווני עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן ומושופילרו. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אתה יכול לנסות פייר לה פטה קרמנט דה לימו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
פייר לה פטה קרמנט דה לימו
צבע זהוב בהיר עם ניחוחות וטעמים תוססים של תפוח אפוי, דובדבן לבן ומרנג לימון. מקוויאר גורמה וצדפות ועד פופקורן, פייר לה פפטטה הוא יין רב תכליתי שמשתלב היטב עם מגוון מנות ומטבחים. נסו עם סלט אגסים אסייתי, לחמניות טונה חריפות, או צלעות חזיר ורסק תפוחים.תערובת: 70% שרדונה, 20% שנין בלאן, 10% פינו נואר