סלט ים תיכוני טרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט ים תיכוני טרי. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 10 . גשו לסופר וקנו מלח כשר, שעועית קנליני, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שרימפס ים תיכוני טרי כיסי פיתה אבוקדו, סלט ים תיכוני, ו סלט ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין ויניגרט, לשלב הראשון 7 מרכיבים בקערה קטנה. בהדרגה להוסיף שמן, ערבוב עם מקצף עד מעורבב.
כדי להכין סלט, לשלב שומר ואת 6 המרכיבים הבאים (דרך עגבניות) בקערה גדולה.
טפטוף ויניגרט על סלט, זורק עד בשילוב טוב.
מפזרים גרעיני חמניות. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה.