סלט ירוק חריף עם מנצ'גו ואגסים
סלט ירוק חריף עם מנצ'גו ואגסים נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 341 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו סלט ירקות חריף, פריזה, חרדל מגורען, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: שעועית שחורה פיקנטית, צ'ילי ירוק ואנצ' גו אנצ'ילדה, סלט ירוק עם צנוניות ומנצ'גו, ו סלט ירוק עם זיתים, רוטב Manchego & Romesco.
הוראות
לבשל זרעים 1 כף שמן במחבת כבדה קטנה על אש בינונית נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד נפוח ומתחיל חום, על 4 דקות.
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר ושמן מילואים. מתבלים זרעים עם מלח ופלפל.
לטאטא יחד חומץ, דבש, חרדל, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
מוסיף 1/3 כוס שמן זית ושמן שמורות מחבת בזרם איטי, לטאטא עד emulsified.
מחלקים ירקות וגבינה בין צלחות סלט.
חותכים 2 צדדים מנוגדים של כל אגס (מילואים לשימוש אחר), משאירים פרוסת מרכז באורך 1/2 אינץ ' עבה עם גזע וליבה. מסדרים פרוסת אגס על כל צלחת וטפטוף רוטב על סלטים.
* זרעי דלעת ניתן קלוי 2 ימים קדימה ונשמר בנפרד מן השמן, מכוסה, בטמפרטורת החדר.* ירקות ניתן לשטוף מיובש 1 יום קדימה ומקורר, עטוף מגבות נייר, בשקית אטומה.