המתכון סלט ירוק עם זיתים, רוטב Manchego & Romesco מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אנשובי, רוטב רומסקו ; יותר אם אתה רוצה, זיתים נרפא מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. נסו תאריכי בייקון עטופים עם מנצ'גו, רוטב Romesco, טורטיות מנצ'גו מומסות עם רומסקו וצ' וריסו, ו סלט שעועית ירוקה עם רוטב טונה וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את הירקות בקערת סלט או על מגש. לזרוק עם רוטב romesco כדי מעיל קל (להוסיף יותר במידת הצורך). מסדרים את האנשובי, אם משתמשים, למעלה ומפזרים על שבבי גבינה וזיתים, או צלחת ומקשטים כל מנה בנפרד. יש טחנת פלפל וצלחת romesco נוספת על השולחן.