סלט ירוק עם פטריות כבושות, מלפפונים, בצל ופקורינו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט ירוק עם פטריות כבושות, מלפפונים, בצל, פקורינו. מנה אחת מכילה 305 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 34 אוהדים. אם יש לכם פלפל, חסה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו בצל כבוש, חלפיניו ומלפפונים, Panzanella עם מלפפונים & בצל כבוש, ו שעועית ירוקה עם בצל כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, לשלב חומץ, 3/4 כוסות מים, סוכר, ומלח קמצוץ גדול בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, ערבוב.
הסר מהחום, ולאחר מכן להוסיף מלפפון, בצל, פטריות לסיר לכסות עם מגבת צלחת נקייה או מגבת נייר ישירות במגע עם פני השטח. להפריש במשך עשר דקות.
בינתיים, blanch הצמד אפונה במים רותחים עד ירוק בהיר אבל עדיין פריך, על 1 דקה.
העברה למסננת או מסננת ולהפעיל תחת מים קרים עד צונן.
מסננים מלפפונים כבושים, בצל, ופטריות דרך מסננת רשת בסדר או מסננת, שומר 2 כפות כבישה נוזלי. הפעל חמוצים מתחת למים קרים עד צונן.
מעבירים אפונה מתוקה וחמוצים לסדין אפייה מצופה במגבת נייר ולהתייבש בזהירות.
מערבבים חרדל ונוזל כבישה שמור בקערה גדולה.
מוסיף חסה, חמוצים, אפונה הצמד, וגבינה. מתבלים במלח ופלפל וזורקים כדי לשלב ולהתלבש באופן שווה.