סלט ירקות בגריל
סלט ירקות בגריל נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, סקווש, חומץ בטעם פטל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט ירקות בגריל, סלט ירקות בגריל, ו סלט ירקות בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב רוזמרין הבא 4 מרכיבים בקערה; מערבבים עם מקצף עד מעורבב.
מברשת אוזניים של תירס ואת המשטחים לחתוך של הירקות הנותרים עם חצי תערובת שמן זית, ולהניח בצד.
מתלה גריל עם ספריי בישול; מניחים על גריל מעל גחלים בינוניות חמות.
מניחים ירקות, חותכים צדדים למטה, על מתלה. מבשלים 5 דקות; מברשת עם תערובת שמן זית הנותרים. הפוך ירקות מעל, ומבשלים 5 דקות נוספות או עד מכרז.
הסר מן הגריל; לחתוך כל אוזן של תירס לתוך 6 חתיכות.
חותכים כל פרוסת בצל לרבעים.
חותכים חתיכות ירקות שנותרו במחצית.