סלט ירקות בגריל
סלט ירקות בגריל דורש בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 220 קלוריות. איש מערות זה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 6 . 47 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. כמה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. אם יש לכם פלפלים, חרדל דיז'ון, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון 96%, המנה הזו מדהימה. נסו סלט ירקות בגריל, סלט ירקות בגריל, ו סלט ירקות בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני ושמן קל את הסורג.
מסדרים אספרגוס, קישואים, דלעת צהובה, בצל אדום ופלפלים אדומים על גריל שחומם מראש; מבשלים עד שהירקות רכים ומעט חרוכים, 10 עד 15 דקות.
מוציאים ירקות מהגריל וחותכים לחתיכות בגודל ביס.
הקציפו שמן זית, חומץ יין אדום, חרדל דיז ' ון, שום, מלח ופלפל שחור יחד בקערה להכנת הרוטב. זורקים ירקות עם רוטב בקערה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.