סלט ירקות בגריל עם עדשים נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 423 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם חומץ יין, פלפל כתום, הרבס דה פרובנס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עלה דפנה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. נסו סלט חם של טרוטה בגריל עם תרד ועדשים, סלט חצילים בגריל עם עדשים ועגבניות (הילדים מבשלים ביום שני), ו סלט טריז רדיקיו בגריל עם עדשים, דבש ואגוזי מלך מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן גריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
כדי להכין עדשים, לשטוף ולנקז עדשים.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
3
מניחים מים, עדשים, עלה דפנה בסיר בינוני; מביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
עדשים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
ניקוז; להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
5
מערבבים עדשים, בצל אדום, ואת המרכיבים הבאים 7 (דרך שום) בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
עדשים
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
כדי להכין ירקות, לשלב אספרגוס הבא 6 מרכיבים (דרך שמן) בקערה גדולה; לזרוק היטב מעיל. גריל קישואים, פלפלים, וחציל 15 דקות, פונה פעם אחת. אספרגוס גריל 6 דקות, פונה פעם אחת.