קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות6
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט ירקות במרינדה איטלקית

סלט ירקות במרינדה איטלקית
סלט ירקות במרינדה איטלקית נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 70 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לך עגבניות מיובשות, פרחים כרובית, עגבניות שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סלט איטלקי במרינדה, סלט פסטה איטלקי במרינדה, ו סלט ירקות במרינדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים שעועית וכרובית במים רותחים בסיר גדול 3 עד 5 דקות. או עד פריך במכרז; לנקז. לשטוף מתחת למים קרים; לנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
מניחים תערובת שעועית בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
להוסיף מרכיבים שנותרו; לערבב קלות.
4
מקררים 3 שעות או עד שמצוננים.