קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות6
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט ירקות במרינדה איטלקית

סלט ירקות במרינדה איטלקית
סלט ירקות במרינדה איטלקית נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 70 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לך עגבניות מיובשות, פרחים כרובית, עגבניות שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סלט איטלקי במרינדה, סלט פסטה איטלקי במרינדה, ו סלט ירקות במרינדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים שעועית וכרובית במים רותחים בסיר גדול 3 עד 5 דקות. או עד פריך במכרז; לנקז. לשטוף מתחת למים קרים; לנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מניחים תערובת שעועית בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להוסיף מרכיבים שנותרו; לערבב קלות.
4
מקררים 3 שעות או עד שמצוננים.