קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות99
מגזין

סלט ירקות חורף פריך עם זיתים וצלפים

סלט ירקות חורף פריך עם זיתים וצלפים
סלט ירקות חורף פריך עם זיתים וצלפים הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 1 שעה ו 15 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. אם יש לך שמן זית, מלח ופלפל, רדיקיו-חצוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית נסו סלט תפוחי אדמה עם זיתים, צלפים ופרמזן, סלט כרובית עם זיתים ירוקים וצלפים, ו סלט תפוחי אדמה עם זיתים, עגבניות וצלפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את פרחי הברוקולי ואת blanch רק עד פריך, על 3 דקות; לנקז, לצלול לתוך מי קרח לנקז היטב. ללטף את הברוקולי יבש לחלוטין. חזור עם פרחי הכרובית. באמצעות מנדולינה, פורסים את נייר השומר דק.
מרכיבים שתצטרך
3
בקערה קטנה, לשלב את כף 1 כל זיתים קצוצים צלפים עם גרידת לימון, חרדל ושום.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את החומץ, ואז מקציפים בשמן הזית. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים חצי מהרוטב לתוך קערה גדולה.
6
מוסיפים את הכרובית, ברוקולי, זיתים שלמים וצלפים וזורקים; בואו לעמוד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את כל הירקות הנותרים, מתבלים במלח ופלפל וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
8
הוסף עוד רוטב אם תרצה וזרוק שוב.
9
מקשטים את הסלט עם שברי שומר ומגישים, עוברים את הרוטב הנותר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך