קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות67
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט ירקות חרדל עם רוטב אנשובי

סלט ירקות חרדל עם רוטב אנשובי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט ירקות חרדל עם רוטב אנשובי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. אם יש לכם גבינת gruyère, מלח כשר, ירקות חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האגס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת האגס כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: סלט ירקות חרדל גלם עם Gruyère ו קרוטונים אנשובי, סלט ירקות מרירים עם רוטב אנשובי, ו חרדל ירוק, שרימפס ופסטה אנשובי.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע. בזמן שזה מתחמם, תכיני את הרוטב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את האנשובי ושום על קרש חיתוך. לעשות משחה על ידי לחיצה על הלהב של סכין שף וגרירת הצד שלו על פני השום ואנשובי בזווית של 15 מעלות, לסירוגין בין ריסוק אותם יחד וקטיעת התערובת, עד צורות משחה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מעבירים את הדבק לקערה גדולה, לא מגיבה, מוסיפים את החומץ, מתבלים במלח ופלפל, ומקציפים לשלב. בזמן שטס ברציפות, להוסיף 1/4 כוס השמן בזרם איטי, יציב עד שהוא משולב באופן מלא; להפריש.כאשר התנור מוכן, מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת גדולה ובטוחה לתנור על חום בינוני-גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מוסיפים את הלחם, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את המעיל בשמן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
5
מעבירים את המחבת לתנור ואופים במשך 5 דקות. מערבבים את קרוטונים ואופים עד פריך וזהוב חום, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר את המחבת מהתנור והנח בצד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
חותכים את הגבעולים הקשים מן הירוקים חרדל להשליך. מסדרים את העלים בערימות, פרוסה חצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ'. לשטוף ולייבש את הירוקים; להפריש. הליבה אגס לחתוך אותו לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירוק חרדלירוק חרדל
ירוקירוק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
8
להקציף את הרוטב כדי recombine, להוסיף את הירוקים חרדל, ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ירוק חרדלירוק חרדל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
מוסיפים את האגס, גבינה, שקדים, קרוטונים וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
10
מגישים באופן מיידי.