קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות67
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט ירקות חרדל עם רוטב אנשובי

סלט ירקות חרדל עם רוטב אנשובי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט ירקות חרדל עם רוטב אנשובי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. אם יש לכם גבינת gruyère, מלח כשר, ירקות חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האגס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת האגס כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: סלט ירקות חרדל גלם עם Gruyère ו קרוטונים אנשובי, סלט ירקות מרירים עם רוטב אנשובי, ו חרדל ירוק, שרימפס ופסטה אנשובי.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע. בזמן שזה מתחמם, תכיני את הרוטב.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מניחים את האנשובי ושום על קרש חיתוך. לעשות משחה על ידי לחיצה על הלהב של סכין שף וגרירת הצד שלו על פני השום ואנשובי בזווית של 15 מעלות, לסירוגין בין ריסוק אותם יחד וקטיעת התערובת, עד צורות משחה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מעבירים את הדבק לקערה גדולה, לא מגיבה, מוסיפים את החומץ, מתבלים במלח ופלפל, ומקציפים לשלב. בזמן שטס ברציפות, להוסיף 1/4 כוס השמן בזרם איטי, יציב עד שהוא משולב באופן מלא; להפריש.כאשר התנור מוכן, מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת גדולה ובטוחה לתנור על חום בינוני-גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
מוסיפים את הלחם, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את המעיל בשמן.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מעבירים את המחבת לתנור ואופים במשך 5 דקות. מערבבים את קרוטונים ואופים עד פריך וזהוב חום, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר את המחבת מהתנור והנח בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
חותכים את הגבעולים הקשים מן הירוקים חרדל להשליך. מסדרים את העלים בערימות, פרוסה חצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ'. לשטוף ולייבש את הירוקים; להפריש. הליבה אגס לחתוך אותו לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירוק חרדלירוק חרדל
ירוקירוק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
8
להקציף את הרוטב כדי recombine, להוסיף את הירוקים חרדל, ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ירוק חרדלירוק חרדל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מוסיפים את האגס, גבינה, שקדים, קרוטונים וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
10
מגישים באופן מיידי.