סלט ירקות חרדל עם רוטב אנשובי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט ירקות חרדל עם רוטב אנשובי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. אם יש לכם גבינת gruyère, מלח כשר, ירקות חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האגס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת האגס כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: סלט ירקות חרדל גלם עם Gruyère ו קרוטונים אנשובי, סלט ירקות מרירים עם רוטב אנשובי, ו חרדל ירוק, שרימפס ופסטה אנשובי.
הוראות
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע. בזמן שזה מתחמם, תכיני את הרוטב.
מניחים את האנשובי ושום על קרש חיתוך. לעשות משחה על ידי לחיצה על הלהב של סכין שף וגרירת הצד שלו על פני השום ואנשובי בזווית של 15 מעלות, לסירוגין בין ריסוק אותם יחד וקטיעת התערובת, עד צורות משחה בסדר.
מעבירים את הדבק לקערה גדולה, לא מגיבה, מוסיפים את החומץ, מתבלים במלח ופלפל, ומקציפים לשלב. בזמן שטס ברציפות, להוסיף 1/4 כוס השמן בזרם איטי, יציב עד שהוא משולב באופן מלא; להפריש.כאשר התנור מוכן, מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת גדולה ובטוחה לתנור על חום בינוני-גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הלחם, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את המעיל בשמן.
מעבירים את המחבת לתנור ואופים במשך 5 דקות. מערבבים את קרוטונים ואופים עד פריך וזהוב חום, על 5 דקות יותר.
הסר את המחבת מהתנור והנח בצד.
חותכים את הגבעולים הקשים מן הירוקים חרדל להשליך. מסדרים את העלים בערימות, פרוסה חצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ'. לשטוף ולייבש את הירוקים; להפריש. הליבה אגס לחתוך אותו לפרוסות דקות.
להקציף את הרוטב כדי recombine, להוסיף את הירוקים חרדל, ולזרוק למעיל.
מוסיפים את האגס, גבינה, שקדים, קרוטונים וזורקים לשלב.