קושימומחה
מוכן ב1 ש, 19 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

סלט ירקות מרירים בגריל עם סלק קלוי, פקאן מתובל &

סלט ירקות מרירים בגריל עם סלק קלוי, פקאן מתובל &
צריך ללא גלוטן, מנה עיקרית ראשונית, ראשונית וצמחונית? סלט ירקות מרירים בגריל עם סלק קלוי, אגוזי פקאן מתובלים & יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 513 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה מן Kitchn יש 61 אוהדים. גשו לסופר וקנו ירקות, מלח ים, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: דרום קלאסי כקינוח. נסו סלט ירקות מרירים עם אגוזי פקאן מתובלים ואפרסמונים, סלט חם של תאנים בגריל, ענבים וירקות מרירים, ו סטייק צלוי צלוי עם ענבים שמפניה בגריל וירקות מרירים וסלט גבינה כחולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה באמצע תנור ומחממים תנור ל 375 F. לשטוף את הסלק לקצץ את צמרות עלים (מילואים למתכון באמצעות סלק ירוק). לעטוף כל סלק באופן רופף בנייר אלומיניום ולמקם בתנור. צלי עד רך וקל פירסינג עם קצה של סכין קילוף, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר מהתנור ולהסיר רדיד. להפריש להתקרר.כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך כל קצה עלה. לדחוף את העור באמצעות האגודלים שלך. אם העור אינו מתפשט בקלות, הסלק כנראה צריך עוד זמן בתנור. נסה עוד 10 דקות.כאשר קלופים, לחתוך את הסלק לחתיכות בגודל ביס גדול.בעוד הסלק נצלה, פרוס את הקרדיקיו ואורך לשניים ומסדר על צלחת או מחבת קלייה קטנה. בקערה קטנה, לטאטא יחד את חומץ בלסמי, 2 כפות דבש, על 1/4 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
אנדיבאנדיב
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
יוצקים את התערובת באופן שווה על רדיקיו ו endive. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
אנדיבאנדיב
4
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הוסף את האגוזים, דבש, קאיין. לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך כ 5 דקות, עד האגוזים לתת ריח קלוי חום מעט.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
6
הסר מהמחבת בזהירות עם מזלג ולסדר על פני צלחת או פיסת נייר קלף.הפוך את הרוטב על ידי שילוב של שמן, חומץ, ו 2 כפות מתפוררות רוקפור בצנצנת רועד במרץ, או לטאטא כדי לתחליב בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת רוקפורגבינת רוקפור
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מחממים מחבת גריל גדולה או מחבת על חום גבוה, או להכין גריל.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
מניחים את הרדיקיו ואת endive לחתוך בצד למטה ומבשלים, ללא הפרעה, במשך כ 4 דקות (פחות אם צלייה ישירות על האש).לזרוק את הירקות המעורבים ואת הסלק עם ההלבשה ולחלק באופן שווה בין ארבע צלחות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
אנדיבאנדיב
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
9
מניחים שני חצאים של רדיקיו ושני חצאים של אנדיב על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
אנדיבאנדיב
10
מפזרים את האגוזים ואת הרוקפור, מחלק באופן שווה בין ארבע הצלחות. למעלה עם יותר פלפל סדוק ומלח ים, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
גבינת רוקפורגבינת רוקפור
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק