סלט ירקות מרירים בגריל עם סלק קלוי, פקאן מתובל &
צריך ללא גלוטן, מנה עיקרית ראשונית, ראשונית וצמחונית? סלט ירקות מרירים בגריל עם סלק קלוי, אגוזי פקאן מתובלים & יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 513 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה מן Kitchn יש 61 אוהדים. גשו לסופר וקנו ירקות, מלח ים, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: דרום קלאסי כקינוח. נסו סלט ירקות מרירים עם אגוזי פקאן מתובלים ואפרסמונים, סלט חם של תאנים בגריל, ענבים וירקות מרירים, ו סטייק צלוי צלוי עם ענבים שמפניה בגריל וירקות מרירים וסלט גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה באמצע תנור ומחממים תנור ל 375 F. לשטוף את הסלק לקצץ את צמרות עלים (מילואים למתכון באמצעות סלק ירוק). לעטוף כל סלק באופן רופף בנייר אלומיניום ולמקם בתנור. צלי עד רך וקל פירסינג עם קצה של סכין קילוף, על 1 שעה.
הסר מהתנור ולהסיר רדיד. להפריש להתקרר.כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך כל קצה עלה. לדחוף את העור באמצעות האגודלים שלך. אם העור אינו מתפשט בקלות, הסלק כנראה צריך עוד זמן בתנור. נסה עוד 10 דקות.כאשר קלופים, לחתוך את הסלק לחתיכות בגודל ביס גדול.בעוד הסלק נצלה, פרוס את הקרדיקיו ואורך לשניים ומסדר על צלחת או מחבת קלייה קטנה. בקערה קטנה, לטאטא יחד את חומץ בלסמי, 2 כפות דבש, על 1/4 כפית כל מלח ופלפל.
יוצקים את התערובת באופן שווה על רדיקיו ו endive. תניח בצד.
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני.
הוסף את האגוזים, דבש, קאיין. לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך כ 5 דקות, עד האגוזים לתת ריח קלוי חום מעט.
הסר מהמחבת בזהירות עם מזלג ולסדר על פני צלחת או פיסת נייר קלף.הפוך את הרוטב על ידי שילוב של שמן, חומץ, ו 2 כפות מתפוררות רוקפור בצנצנת רועד במרץ, או לטאטא כדי לתחליב בקערה קטנה.
מחממים מחבת גריל גדולה או מחבת על חום גבוה, או להכין גריל.
מניחים את הרדיקיו ואת endive לחתוך בצד למטה ומבשלים, ללא הפרעה, במשך כ 4 דקות (פחות אם צלייה ישירות על האש).לזרוק את הירקות המעורבים ואת הסלק עם ההלבשה ולחלק באופן שווה בין ארבע צלחות הגשה.
מניחים שני חצאים של רדיקיו ושני חצאים של אנדיב על כל צלחת.
מפזרים את האגוזים ואת הרוקפור, מחלק באופן שווה בין ארבע הצלחות. למעלה עם יותר פלפל סדוק ומלח ים, לפי הטעם.