קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

סלט כוסברה

סלט כוסברה
סלט כוסברה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתי ולקטו אובו משרת 4 . מנה אחת מכילה 165 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה מאוכלרשת דורש בצל, מלפפון, מיץ לימון, וירקות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: סלט ביצי כמון וכוסברה (אנסלאדה דה הואבו קון קומינו אי כוסברה), סלט מלפפונים עם רוטב ליים כוסברה / סלט קיץ, ו סלט עוף כוסברה.

הוראות

1
הקציפו את כל מרכיבי הוויניגרט יחד בקערה קטנה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל שחור גרוס טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בקערת סלט שלבו את כל מרכיבי הסלט.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים מעט מהוויניגרט וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
4
מגישים את הוויניגרט שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מחזורים גלדיאטור שרדונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מחזורים גלדיאטור שרדונה
מחזורים גלדיאטור שרדונה
הארומטים באמת קופצים מהכוס. פפאיה, אפרסקים ואננס על האף עם רק רמז של אלון קלוי. נקטרינות ופירות אבן אחרים על החלק הקדמי. טעמים בשלים ועגולים של מיץ אפרסק ואננס. חומציות רכה ומרקם שופע עוטפים את הלשון לכיוון החלק האחורי של החיך.משתלב עם טעמים עשירים וקרמיים כמו צדפות בבור בלאן כתום. גם עוף אלפרדו, פטוצ ' יני פירות ים, או כל פסטה חנוקה ברוטב שמנת.