אם יש לכם בייקון בשפע, חומץ יין, כרובוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . , שהוא מוצק. נסו סלט כרוב דרומי, סלט כרוב חריף מסביב לשולחן הדרומי, ו שמנת בסגנון דרום צ'יפוטלה קולסלאו עם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, מערבבים יחד את החומץ, הסוכר, המיונז והחרדל.
מרכיבים שתצטרך
מיונז
חרדל
חומץ
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים את הכרוב, הביצים והבייקון, וזורקים קלות את המעיל עם הרוטב. מתבלים במלח ופלפל. מקררים במשך 1 שעה לפני ההגשה למזג טעמים.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Schloss Vollrads Riesling Spatlese עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.