קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות91
מגזין

סלט כרוב עם בלסמי, צנוברים ופרמזן

סלט כרוב עם בלסמי, צנוברים ופרמזן
הרבה אנשים ממש אהבו את המתאבן הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלט כרוב עם צנוברים, דומדמניות ופרמזן, סלט כרוב גרוסים עם צנוברים, דומדמניות ופרמזן, ו סלט כרוב בלסמי חם, פטריות ופלפל עם צנוברים קלויים.

הוראות

1
טוסט צנוברים: 
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
2
מחממים קטן מיומן בחום גבוה בינוני.
3
מורחים את צנוברים בשכבה זוגית על החלק התחתון של המחבת, לבשל, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלות. ואז להסיר לקערה כדי לאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
רמז כאשר קליית אגוזים: לא לקחת את העיניים שלך מהם! אגוזים יכולים לעבור משחימה לשריפה מהר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5
הכן את הכרוב: השתמש בסכין חדה לחתוך את האמצע הקשה של כל עלה כרוב, ולהשליך או קומפוסט. חותכים את העלים לרוחב דק, 1/4 אינץ ' רחב, פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
הדרך הקלה ביותר לעשות זאת היא לעבוד עם חבורה קטנה של עלים בכל פעם, לערום את העלים לגלגל אותם לצורת סיגר רופפת. לאחר מכן באמצעות סכין חדה, לעבוד מקצה אחד של" סיגר "לשני, חיתוך 1/4 אינץ' מהקצה.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
מניחים את פרוסות כרוב לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
הפוך את הרוטב: בקערה קטנה יותר, לטאטא יחד את חומץ בלסמי, שמן זית, חומץ אורז, דבש, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
להתלבש כרוב ולזרוק עם אגוזים וחמוציות: חצי שעה עד שעה לפני ההגשה, לזרוק את כרוב יחד עם צנוברים קלויים, חמוציות מיובשות, ואת ההלבשה, המאפשר כרוב להשרות קצת.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
כרובכרוב
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
10
ממש לפני ההגשה, מוסיפים את גבינת הפרמזן המגורדת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

סלט יכול להיות משויך עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.