קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

סלט כרוב עם גבינה כחולה

סלט כרוב עם גבינה כחולה
כרוב כרוב כרוב עם גבינה כחולה יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 715 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינה, בצל, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו סלט גבינה כחולה, סלט גבינה כחולה עם כוסברה, ו סלט תפוחים עם גבינה כחולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מקציפים יחד את המיונז, חומץ, פירה צ ' יפוטלה, חרדל, מלח סלרי וזרע סלרי בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מחית צ 'יפוטלה צ' ילהמחית צ 'יפוטלה צ' ילה
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
זרעי סלריזרעי סלרי
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את הכרוב, בצל, גזר ומערבבים לשלב. מקפלים את הגבינה הכחולה, פטרוזיליה וצ ' יפס. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צ ' יפסצ ' יפס
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות