קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות48
מגזין

סלט כרוב עם רוטב צ'יפוטלה

סלט כרוב עם רוטב צ'יפוטלה
זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לך לחנות ותביא אבקת צ'ילי, מיץ לימון, מיונז ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו המרכיב הסודי (צ'יפוטלה): פלפל כפול אדום חם צ' יפוטלה סלט, פלפל אדום קלוי ופלפל צ'יפוטלה בפסטה אדובו אנג' ל, ו סלט כרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
פירה הראשון 6 מרכיבים בבלנדר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
2
לזרוק פלפלים, jicama ורוטב בקערה גדולה למעיל. סלט כרוב עם מלח. מכסים ומקררים עד שהירקות מתרככים מעט אבל עדיין פריכים, בערך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים פטרוזיליה קצוצה לסלט כרוב.
מרכיבים שתצטרך
4
מגישים בטמפרטורת החדר.
5
למנה: קלוריות, 48; סה " כ שומן, 1 גרם; שומן רווי, 0; כולסטרול,
6
בתיאבון