סלט כרוב פריך יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 125 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. אם יש לך 4 כרוב, כוסברה, jicama, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: סלט Jicama מגניב פריך, פריך Jicama - דג Tostadas, ו סלט כרוב ג'יקאמה.
הוראות
1
לגרוס jicama על חורים גדולים של פומפיה תיבת. עבודה עם קומץ בכל פעם, לסחוט לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
Jicama
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבת
2
להעביר jicama לקערה גדולה (אתה צריך בערך 3 כוסות) ולזרוק עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
Jicama
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים פלפלים, גזר וכרוב וזורקים שוב.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
ל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
4
בקערה קטנה, לטאטא יחד חומץ, חרדל, סוכר ושמן עד emulsified. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
יוצקים חצי רוטב על סלט כרוב, מוסיפים כוסברה וזורקים היטב.