קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

סלט כרוב פריך

סלט כרוב פריך
אם יש לכם שמן צמחי, שיני שום, כרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. מתכונים דומים: סלט כרוב פריך, סלט כרוב פריך, ו סלט כרוב נאפה פריך.

הוראות

1
בקערה גדולה, מועכים את האנשובי ושום למשחה. מחית בחומץ יין לבן, ואז לאט להתמזג בשמן צמחי. מקפלים את הכרוב הירוק והאדום ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
אנשוביאנשובי
ל-1 אננסל-1 אננס
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
מגישים בטמפרטורת החדר או מקורר קלות.