סלט כרוב פריך
אם יש לכם שמן צמחי, שיני שום, כרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. מתכונים דומים: סלט כרוב פריך, סלט כרוב פריך, ו סלט כרוב נאפה פריך.
הוראות
בקערה גדולה, מועכים את האנשובי ושום למשחה. מחית בחומץ יין לבן, ואז לאט להתמזג בשמן צמחי. מקפלים את הכרוב הירוק והאדום ומתבלים במלח ופלפל.
מגישים בטמפרטורת החדר או מקורר קלות.