סלט כרוב שומר עם סרטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט כרוב שומר-And-Endive עם סרטן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. אם יש לך endives בלגי, מלח ופלפל, שמן זרעי ענבים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט כרוב., המבורגרים חזיר ושומר עם סלט שומר, ו סלט שומר עם סלט אפרסק-שומר.
הוראות
במחבת קטנה, טוסט זרעי שומר על חום מתון עד ריחני, על 40 שניות.
להעביר את הזרעים מרגמה כדי להתקרר, ואז פאונד לאבקה גסה. בקערה קטנה, לכסות את שומר הקרקע עם 2 כפות של שמן זרעי גפן ולתת לעמוד עד טעם, לפחות 30 דקות. מסננים את שמן השומר.
חותכים דק את השומר על מנדולינה.
מורחים את השומר בתבנית אפייה גדולה ורחבה בשכבה זוגית.
יוצקים את האשכוליות, מיץ תפוזים וליים בתוספת 1/4 כוס מיץ לימון על שומר ומקררים במשך 1 1/2 שעות.
מסננים את מיצי הדרים לסיר בינוני ומרתיחים על חום גבוה עד מופחת 1/2 כוס, על 20 דקות.
יוצקים את המיץ לתוך קערה להגדיר במי קרח ולקרר ביסודיות.
להעביר את המיץ לבלנדר, עם המכונה על, לאט להוסיף את שמן הזית ואת 1 כף הנותרים של שמן זרעי ענבים עד emulsified.
יוצקים את הרוטב לקערה, מוסיפים את 1 כפית הנותרים של מיץ לימון ומתבלים עם מלח ופלפל.
בקערה גדולה מאוד, לזרוק את השומר עם endives.
מוסיפים את הסרטן ורוטב ולזרוק בקלילות. מתבלים במלח ופלפל ומסדרים את הסלט בקערה גדולה או על מגש.
טפטוף שמן שומר על כל סלט הכרוב, מקשטים עם עלי הפטרוזיליה ומגישים.