סלט כרוב של דייב
סלט הכרוב של דייב הכנת המתכון לוקחת כ 20 דקות. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. . גשו לסופר וקנו שום, כרוב, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו מסיבת Potstickers של דייב, סלמון במרינדה של דייב, ו הפטוצ'יני אלפרדו של דייב ליברמן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים את הכרוב, גזר, בצל מתוק, בצל ירוק, מלפפון חמוץ שמיר.
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את המיונז, חלב חמאה, מיץ מלפפון חמוץ שמיר, חומץ, חרדל, סוכר, פלפל קאיין, ו 3/4 מלח כפית. מחית יחד את המלח והשום הנותרים, וקצף לתוך הרוטב.
טפטוף רוטב על סלט הכרוב, ולזרוק למעיל. מכסים ומקררים 8 שעות, או לילה, לפני ההגשה.