המתכון סלט כרובית איטלקית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 38 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 290 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו זיתים מיובאים, צלפים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סלט כרובית קלוי איטלקי, כרובית ברוטב איטלקי וסלט ברוקולי, ו כרובית איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 1 מים אינץ (מלוחים אם תרצה) כדי רותחים בסיר 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
תוסיף כרובית.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
3
חום לרתיחה; להפחית את החום. כיסוי ומבשלים על 10 דקות או עד פריך-tender; ניקוז. מגניב בערך 20 דקות לטמפרטורת החדר.
4
מניחים כרובית על מגש הגשה. מסדרים זיתים, צלפים, פילה אנשובי וביצים סביב כרובית.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.