הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, תפוחי אדמה זהובים, ביצי לובסטר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב הזעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט זעפרן שמנת כקינוח. מתכונים דומים: סלט סלק עם כרישה פריכה ובייקון, מולים עם זעפרן & כרישה, ו פטוצ'יני עם לובסטר, עגבניות וזעפרן.
הוראות
1
לבשל לובסטר במים רותחים במשך 3 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
הסר מהמים ולהניח בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
כדי להפוך ויניגרט, בקערה עמוקה לערבב יחד חומץ שרי, שמן זית, שמן כמהין, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חומץ שרי
שמן כמהין
ויניגרט
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
חום 1/4 אינץ ' של שמן במחבת סאוט עמוקה 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
כדי להכין את הכרישה, להרתיח במים במשך 1 דקה. יבש את הכרישה לחלוטין ואז מטגנים אותם בשמן עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
לובסטר עובד ממש טוב עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Simonnet-Febvre Petit שבלי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.