סלט מוצרלה עגבניות עם הפחתת בלסמי
סלט מוצרלה עגבניות עם הפחתת בלסמי עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני יש 198 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 25 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם שמן זית, מלח ופלפל, חסה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. נסו סלט עגבניות ומוצרלה במרינדה בלסמית, מלפפון, עגבניה, סלט מוצרלה עם בלסמי, ו ברוסקטה עגבניות טריות עם הפחתת בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים חומץ בלסמי לסיר קטן, ומוסיפים את השום הכתוש; מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, ומבשלים עד שהחומץ הצטמצם ל 1/4 כוס. מניחים בצד, מגניב לטמפרטורת החדר.
מחלקים את עלי החסה בין 4 צלחות סלט. מסדרים את פרוסות העגבניות על גבי החסה, ואז מניחים את המוצרלה על גבי העגבניות.
מפזרים את הסלטים עם הבצל האדום, הפטל והזיתים השחורים הפרוסים. מתבלים בבזיליקום מיובש, מלח ופלפל; מזלפים את שמן הזית והחומץ הבלסמי.