קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

סלט מלון, מנגו ואבוקדו

סלט מלון, מנגו ואבוקדו
סלט מלון, מנגו ואבוקדו עשוי להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון צמחוני ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתי ולקטו אובו מגיש 6 . 667 אנשים התרשמו מתכון זה. מתכון זה מכלמתכונים דורש פלפל, חומץ יין אדום, מלח כשר ומיץ ליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 98%, וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סלט מלון ומנגו עם קוקוס קלוי ופיסטוקים, סלט מנגו, מלון ועוף (דל נתרן), ו סלט מנגו, מלון ועוף (דל נתרן).

הוראות

1
להכנת בצל כבוש, שלבו בקערה קטנה את הבצל האדום הפרוס דק וחומץ היין האדום. כיסוי; מצננים לפחות שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדוםחומץ יין אדום
בצל כבושבצל כבוש
בצל אדוםבצל אדום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
יוצקים את מיץ התפוזים לקערת סלט גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מקציפים פנימה את שמן הזית וגרידת התפוז; מתבלים ב 1/4 כפית מלח, וקורט פלפל שחור. זורקים את המלונית, האבטיח והמנגו ברוטב. רגע לפני ההגשה מערבבים פנימה את הבצל הכבוש ועלי הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
בצל כבושבצל כבוש
פלפל שחורפלפל שחור
גרידה כתומהגרידה כתומה
מלוןמלון
אבטיחאבטיח
שמן זיתשמן זית
מנגומנגו
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
חותכים את האבוקדו לקוביות בגודל 1/2 אינץ'; מניחים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדואבוקדו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מפזרים את מיץ הליים, ומתבלים ב -1 / 4 כפית המלח שנותרה. מערבבים קלות לאיחוד. כף כמות אחידה של אבוקדו לתחתית 6 כוסות מרטיני או יין גדולות. אבוקדו עליון עם סלט מלון; מקשטים כל סלט בפרוסת ליים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
פרוסת לייםפרוסת ליים
אבוקדואבוקדו
מרטינימרטיני
מלוןמלון
מלחמלח
ייןיין

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

שרדונה, סוביניון בלאן וגראנר וולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר וולטלינר יש תווים רבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים לסלט שמנת.
טום אדי מנצ 'סטר רידג' שרדונה
טום אדי מנצ 'סטר רידג' שרדונה
הארומה עזה עם שכבות ניואנסים רבות שמתחתנות עם מאפייני שרדונה קלאסיים בקליפורניה עם נשיקה בסגנון העולם הישן. ממש מלמעלה, תווים זניים שרדונה יפים מתערבבים עם טוסט עדין, קרם חמאה מאופק ותפוח ירוק פריך. במהלך תהליך ההזדקנות, ליס שבועי המערבב בחבית הותיר את החיך עשיר ומלא מבלי להיות רפוי מכיוון שחומציות מנצ ' סטר החתימה משאירה גימור נקי ומתמשך. חביות האלון הצרפתיות מעניקות גוון של סוכר חום ניואנס ומזמין מבלי להיות שתלטן. זה מאפשר לראווה את הפרי המעולה שמגיע מהכרם הייחודי הזה. לחיים!