קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות4
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט מלון עם בורבון - מייפל ויניגרט

סלט מלון עם בורבון - מייפל ויניגרט
סלט מלון עם בורבון-מייפל ויניגרט הוא חלב חינם מנה צדדית. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, סירופ מייפל, מלון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פרושוטו וסלט מלון עם ויניגרט מלון, סלט מלון עם ויניגרט פרג, ו סלט תותים מלון w / אבטיח ויניגרט (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את הפקאן: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים את הפקאן על תבנית אפייה וצולים עד קלוי, 10 עד 12 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מבשלים את הבייקון במחבת בינונית על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד השחמה פריך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את החומץ וסירופ מייפל למחבת ומביאים לרתיחה; מבשלים עד מעובה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מהחום ומערבבים בפקאנים ובמפרץ הישן.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
6
מורחים על תבנית האפייה ולתת מגניב, ואז בערך לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
הכן את הסלט: להביא את הבורבון לרתיחה עדינה בסיר בינוני על אש בינונית נמוכה; לבשל עד מופחת כ 1/3 כוס, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
להקציף את סירופ מייפל וחומץ; להביא רתיחה עדינה לבשל עד מופחת בחצי, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
הסר מהחום, מערבבים את השאלות ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
10
לטאטא את הקורנית ו 1/4 כפית מלח. טפטוף איטי בשמן זרעי הגפן, לטאטא עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
11
מסדרים את המלון על מגש ומתבלים במלח ים. כפית ויניגרט בורבון מייפל מעל מלון, ואז מפזרים פקאן. למעלה עם הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
מלוןמלון
12
צילום: ג ' ייסון בארני