סלט מלפפון עם ענבים ושקדים
סלט מלפפון עם ענבים ושקדים נטול גלוטן,, חלב חינם, פליאוליתית, ולטו אובו צמחוני ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 134 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. אם יש לך שום, חומץ יין, עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט עוף עם ענבים, אבוקדו ושקדים על תרד, סלט עוף עם ענבים, אבוקדו ושקדים על תרד, ו סלט עוף בקארי עם ענבים ושקדים קצוצים.
הוראות
הכן את המלפפונים: פרוס את המלפפונים לחצי לאורכו. השתמש בכפית כדי לגרוף את הזרעים באמצע, להשליך את הזרעים. אם משתמשים מלפפונים גדולים למדי, לחתוך אותם שוב לאורכו. ואז לחתוך אותם לרוחב לתוך 1/4 אינץ 'לפרוסות 1/2 אינץ'.
מניחים בקערה גדולה ומפזרים כפית מלח כשר. לזרוק כדי להפיץ את המלח באופן שווה סביב חתיכות מלפפון.
בואו לשבת במשך 20 עד 25 דקות בעוד המלח עוזר למשוך לחות עודפת מתוך המלפפונים.
לאחר מכן לשטוף את המלח, לנקז את המלפפונים, ולסחוט יותר לחות עודפת עם מגבות נייר.
השקדים החתוכים במחבת קטנה מעל חום בינוני-גבוה, משליכים אותם לעתים קרובות, עד שהם מתחילים להשחים ולהריח טוב. לעבור לקערה כדי להתקרר.
מערבבים את המלפפונים, השקדים, השום, הענבים, שמן הזית והחומץ יחד בקערה גדולה ומוסיפים יותר מלח לפי הטעם.