אם יש לך בערך 30 דקות לבלות במטבח, סלט מלפפונים קיץ עשוי להיות מתכון צמחוני מדהים ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי ולקטו אובו . תמורת 41 סנט למנה , אתה מקבל תוספת שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 1 גרם חלבון , 0 גרם שומן ובסך הכל 23 קלוריות . 3 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלפפון, חומץ ביין אדום, פלפל חריף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 45% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו סלט מלפפונים קיץ , סלט מלפפונים עם רוטב ליים כוסברה | סלט קיץ וסלט קיץ מלפפון קצוץ .
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים את המלפפון, העגבנייה, הפלפל הירוק והבצל. בצנצנת עם מכסה הדוק, משלבים מיץ ליים, חומץ, שמיר, מלח ופלפל; נער היטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים צהובים, קלויים, קלופים, זרעים וחתוכים לקוביות דקות
פלפל ירוק
מיץ ליים
מלפפון
1/4 כוס פלפלים אדומים חריפים או קלויים קצוצים או 1/2 פלפל טרי קטן, מה שיש לך בהישג יד
3 עגבניות שזיפים גדולות (בערך 12 אונקיות), חצויות לאורך
בצל
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
שמיר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות חומץ סיידר או יין אדום
2
יוצקים מעל תערובת מלפפונים; לזרוק למעיל. מכסים ומכניסים למקרר ל-15 דקות.