סלט מלפפונים שמנת
סלט מלפפונים קרמי יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו והמתכון הראשוני שחיפשתם. מנה אחת מכילה 154 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-6 גרם שומן. תמורת $1.34 למנה, אתה מקבל תוספת שמגישה 8. 20 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם פלפל, בצל, שמנת וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו-10 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 70%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט מלפפונים ללא גלוטן עם רוטב סלט שמיר שמנת, סלט מלפפונים שמנת וסלט מלפפונים שמנת.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מערבבים בקערה את המלפפונים, הבצל האדום ו-1 1/2 כפות מלח.
יוצקים אותם למסננת ומשהים אותה מעל קערה. עוטפים את הקערה והמסננת בניילון נצמד ומניחים במקרר לניקוז למשך 4 שעות לפחות או למשך הלילה. זורקים את הנוזל שנאסף בקערה.
יוצקים את היוגורט לתוך מסננת מרופדת במגבת נייר ומעבירים אותו מעל קערה אחרת. עוטפים את הקערה ומסננת בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות או ללילה. זורקים את הנוזל שנאסף בקערה השנייה.
כשהמלפפונים מוכנים מגלגלים אותם בנייר סופג או במגבת מטבח ולוחצים קלות על המגבת כדי להסיר את רוב הנוזלים.
מניחים את המלפפונים והיוגורט בקערה גדולה עם השמנת החמוצה, החומץ, השמיר, 2 כפיות מלח והפלפל. לזרוק היטב ולהכניס למקרר לכמה שעות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
מפזרים 1/2 כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל ומגישים צונן.