סלט מנגו וג'יקמה עם ויניגרט Habanero
סלט מנגו וג'יקמה עם ויניגרט Habanero עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 124 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לכם כוסברה, jicama, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: שרימפס, מנגו, סלט Jícama עם ויניגרט אננס, סלט עוף, מנגו וג'יקמה W טקילה-ויניגרט ליים, ו סלט עוף בגריל, מנגו וג'יקמה עם טקילה-ויניגרט ליים.
הוראות
עם סכין קטנה וחדה, מקלפים מנגו. אחד בכל פעם, מניחים פירות על קצה צר אחד על לוח וחותכים פרוסות בעובי 1/8 אינץ ' מכל צד למטה אל הבור. שמור את הפירות הנותרים סביב בורות לשימוש נוסף.
חותכים לקלף את jicama ולהשליך.
הנח jicama על לוח, צד שטוח למטה, לחתוך לתוך 1/8 אינץ ' עבה אליפסות. פרוסות לקצץ, במידת הצורך, כדי להתאים את גודל פרוסות מנגו, על 2 על 4 אינץ'.
יוצקים ויניגרט habanero לתוך צלחת מעוטרת. לטבול פרוסת jicama ברוטב, פונה מעיל ולתת ניקוז עודף בחזרה לצלחת; להגדיר jicama על צלחת נפרדת.
להניח פרוסת מנגו על גבי (אם פרוסות אינן מושלמות, להתאים חתיכות יחד כדי לכסות). חזור לערום בסך הכל ארבעה jicama וארבע פרוסות מנגו. פרוסות מעיל הנותרים jicama ושכבה עם פרוסות מנגו לעשות עוד שלוש מנות.
טפטוף שנותר ההלבשה שווה על ערימות. בקערה קטנה, מערבבים כוסברה עם שמן זית ומלח ופלפל לפי הטעם. תל באותה מידה על ערימות.
Habanero Vinaigrette: לשטוף 1 צ ' ילי habanero טרי (כ 1/4 עוז.). לובש כפפות גומי, גזע, זרע, devein, צ ' ילי טחון דק; אתה צריך על 1 1/2 כפות. בקערה קטנה, מערבבים 2 כפיות של צ ' ילי טחון, 1/3 כוס מיץ תפוזים טרי, 2 כפות מיץ ליים טרי, ו 1 כף שמן זית כתית אקסטרה בתולה. עם סכין קטנה, חדה, לחתוך מסתיים 2 לימונים (3 עוז. כל); לחתוך את הקליפה, כולל תמרת לבן. החזקת לימונים מעל קערת ההלבשה, לחתוך בין ממברנות ופירות לשחרר קטעים ולזרוק אותם לקערה.
מערבבים בעדינות ומוסיפים מלח ועוד צ ' ילי לפי הטעם, אם תרצה.