קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות3
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט מקסיקני 7 שכבות

סלט מקסיקני 7 שכבות
המתכון 7-שכבת סלט מקסיקני מוכן בסביבות 3 שעות ו -15 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 35 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מתכון זה מ KraftRecipes.com יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא עגבניות, רוטב ראנץ 'לייט, גבינת צ' דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סלט שבע שכבות מקסיקני, מטבל שכבה מקסיקנית, ו 7 שכבת מטבל מקסיקני.

הוראות

1
שכבה ראשונה 6 מרכיבים בקערה הגשה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
טפטוף עם רוטב וסלסה.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
3
מקררים כמה שעות או עד שמצוננים.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."