סלט מקרוני קלאסי
אם יש לכם סלרי, מיונז, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. . מתכונים דומים: סלט מקרוני קלאסי, סלט מקרוני קלאסי, ו סלט מקרוני קלאסי.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את המקרוני, ומבשלים עד מכרז, על 8 דקות. יש לשטוף מתחת למים קרים ולנקז.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את המיונז, חומץ, סוכר, חרדל, מלח ופלפל. מערבבים את הבצל, סלרי, פלפל ירוק, גזר, פימנטוס ומקרוני. מקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה, אבל רצוי בין לילה.