קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

סלט ניסואז טונה בגריל

סלט ניסואז טונה בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט ניסואז טונה בגריל. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 487 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה חדשים, שעועית, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד שמפניה חומץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שמפניה ג'לי Parfaits-קלוריות נמוכות כקינוח. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 98% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו סלט ניסואז עם טונה בגריל, סלט טונה בגריל ניסואז, ו סלט Niçoise טונה בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, להקציף יחד חומץ, טרגון, חרדל, שאלוט, מלח ופלפל. לאט לאט להקציף בשמן לעשות ויניגרט. שים טונה לתוך צלחת רחבה, רדודה, טפטוף בכל רחבי עם 2 כפות של ויניגרט, לכסות ולקרר במשך 30 דקות. שמורת ויניגרט שנותר.הכן גריל לבישול חום בינוני. מסדרים טונה על הגריל ומבשלים 5 עד 7 דקות בכל צד, או עד הטונה מגיעה doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
העברה לצלחת. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להתקלף לחתיכות גדולות. מסדרים טונה, תפוחי אדמה, שעועית ירוקה, עגבניות, זיתים, בצל וביצה על מגש גדול ומגישים עם ויניגרט שמורות בצד לכפית מעל.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות המרלו של המנהל. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.