סלט ניקואז
Salade Nicoise נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 571 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מתכון זה מ nigella.com יש 73 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אנשובי, פחית טונה, קרוטונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכונים דומים: Salade Niçoise, Salade Nicoise, ו Salade Nicoise.
הוראות
שים את הביצים במחבת של מים קרים, להביא לרתיחה ולתת בועה במשך 7 דקות. שלוש דקות ב, להוסיף את השעועית הקפואה.
מסננים את השעועית והביצים; נותנים לביצים לשבת בקערה תחת מים קרים זורמים, ומחזיקים את השעועית בתוך מסננת רק מתחת לברז לרגע, מדי, כך ביצים ושעועית להפסיק לבשל ואת השעועית מתקררת.מניחים את העגבניות והשמן בקערה, מוסיפים את הזיתים ומערבבים בעדינות.מסדרים את החסה על צלחת הגשה ולאחר מכן למעלה עם תערובת עגבניות זית, שמירת מיצי הטעם שלהם בקערה.
מסננים את הטונה ומניחים חתיכות ממנה יחד עם העגבניות והזיתים, ואז מבשלים עם השעועית המנוקזת.באמצעות המיצים השמורים שנותרו בקערה של תערובת העגבניות, להפוך את הרוטב: לטאטא בשמן זית, מיץ לימון, מלח וסוכר ויוצקים על הסלט.לקלף ורבע את הביצים כמעט אבל לא די קשה מבושל ולהוסיף לסלט יחד עם קרוטונים, פילה אנשובי (אם משתמשים) ועלי בזיליקום.