קושימומחה
מוכן ב58 דק.
מנות58
ציון בריאות1
מגזין

סלט סטייק סנסציוני SEVEN SEAS®

סלט סטייק סנסציוני SEVEN SEAS®
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל SEVEN SEAS® סלט סטייק סנסציוני. מתכון זה מספק 58 מנות. עם 35 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 58 דקות. אם יש לך סטייק בשר בקר, רוטב ויוה, קרוטונים מתובלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: סלט מלפפון סנסציוני, ברד סנסציוני., ו סלט כרוב סנסציוני.

הוראות

1
יוצקים 3/4 כוס הרוטב על סטייק בכוס רדודה או צלחת פלסטיק; לכסות. מקררים לפחות 30 דקות כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
2
ניקוז; להשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
3
גריל משומן מראש לחום בינוני. סטייק גריל 8 דקות בכל צד או עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
חותכים סטייק על פני תבואה לרצועות דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
סטייק.סטייק.
5
מניחים ירקות בקערת סלט גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים סטייק, עגבניות ורוטב 1/4 כוס הנותרים; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
סטייק.סטייק.
7
מפזרים קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק