קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות18
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט סטייק קולב של זאק פלאצ'יו

סלט סטייק קולב של זאק פלאצ'יו
סלט סטייק ההאנגר של זאק פלאצ'יו עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 621 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. 38 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שמן, עלי בזיליקום תאילנדי, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: סטייק קולב עם סלט בולגור חם, סטייק קולב עם סלט בולגור חם, ו רוטב סטייק קל עם סטייק צרוב מתלה.

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים יחד את סוכר הדקל, רוטב דגים ומיץ ליים. תטעם את התערובת. האם אתה רוצה את זה מתוק יותר, מלוח, או חומצי יותר? זה תלוי בך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
סוכר כף ידסוכר כף יד
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
בנדיבות העונה סטייקים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
3
מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת על חום בינוני גבוה עד שהוא מעשן.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים מספיק שמן כדי לכסות את תחתית המחבת ומוסיפים את הסטייקים. מבשלים עד חום יפה בצד אחד, על 6 דקות, ואז להעיף ולבשל במשך 4 דקות יותר עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להעביר את הסטייקים ללוח חיתוך ולתת להם לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
להפחית את החום בינוני ולהוסיף את יין Shaoxing, לגרד את כל חתיכות חומות עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
יין שאוקסינגיין שאוקסינג
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
מוסיפים את השום, הג ' ינג 'ר, וצ' ילי, ומבשלים 30 שניות, מסירים את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
פורסים את הסטייקים כנגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
9
מוסיפים אותם לקערה ולמעלה עם המחבת הנוזלית. לאחר מכן מוסיפים את רוטב הדגים-רוטב ליים, את הבצל, ואת עשבי תיבול. לזרוק ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו עמק אלכסנדר עמק Matanzas קריק. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.